Stadion Cambuur

Voor het tweede seizoen op rij is SC Cambuur actief op het hoogste niveau en daar presteert het zeker niet onverdienstelijk. Sterker nog; de club uit Leeuwarden is bezig aan haar succesvolste seizoen uit de clubhistorie en is nu al zeker van nog jaar in de Eredivisie.

Achter de schermen werkt de club ook nog eens hard aan de (ver)nieuwbouw van het Cambuur Stadion. Het stadion van SC Cambuur kent namelijk vele technische gebreken en voldoet al lang niet meer aan de eisen van huidige tijd. Een serieus probleem, want met jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers is het één van de drukstbezochte locaties in Leeuwarden en omgeving.

Om deze reden is de zoektocht naar een vastgoed beheerder ingezet en daarbij kwam de club al snel uit bij Kuipers Solutions. Algemeen Directeur Ard de Graaf: “Robert is niet alleen een prettig mens, maar vooral ook een echte vakman die voor ons de perfecte schakel is tussen de uitvoerende partijen en de club. Bovendien kijkt hij proactief vooruit en ziet hij belangrijke details niet over het hoofd. Dit zorgt voor veel rust en daarnaast is het goud waard om zoveel kennis in huis te hebben voor het beheer en de ontwikkeling van ons vastgoed.”    
 
Met vriendelijke groet,
Ard de Graaf
Directeur SC Cambuur